Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief

logo bloedsuiker
Aanmelden nieuwsbrief Uitgave 07 - 2008, jaargang 23 (preview)
 
vanvlisterenbank180In deze nieuwsbrief veel aandacht voor neuropathie.
Vijf mensen met diabetes vertellen openhartig hoe neuropathie hun dagelijkse leven beïnvloedt. Wim Wientjens werd geconfronteerd met de gevolgen van een charotvoet; Christa van Eerd heeft last van prikkelingen in haar benen; Jan Vonk heeft moeite met lopen en Thijs van Vilsteren heeft vooral last van autonome neuropathie. Lees hier hun verhaal.
Lees verder »
   
KORT
Uw vakantiefoto’s »
Eredoctoraat in de Verenigde Staten voor dr. Karel Bakker »
depressie online behandelen »
Bestel gratis: ‘Diabetes…..Nou en?’ van Wim Wientjens  »
Sinds ik acht jaar geleden diabetes kreeg, ben ik me ervan bewust dat ik extra goed op mijn voeten moet letten. Ik heb er alles over gelezen: diabeten zijn gevoeliger voor infecties, die vaak langer duren en slechter genezen. Hoe combineer ik dit met mijn voorliefde voor schoenen - met het liefst - torenhoge palen eronder? Column Maaike de Boer. Lees verder »
   
Polyneuropathie tast de kwaliteit van leven meer aan dan andere diabetescomplicaties. Dit blijkt uit een onderzoek onder honderden mensen met diabetes. Toch is er relatief weinig aandacht voor, meent professor
N. Schaper uit het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC). Tijd voor een interview.
Lees verder »
   
voedingbroodjeeiemailUw zenuwstelsel heeft bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Zo zijn verschillende
B-vitamines nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel en ook visvetten dragen een belangrijk steentje bij. Er zijn echter weinig onderzoeken gedaan naar het effect van voedingsstoffen op neuropathie.
Lees verder »
Over Bloedsuiker
Over Bloedsuiker
Cookies
Disclaimer
Contact
Aanmelden nieuwsbrief
Volg Bloedsuiker
twitter
facebook